♥aBouT Me♥

My photo
assalamualaikum.. hello readers.. welcome to my offical blog.. selamat bergembira dan berjoget-joget kat blog ni.. sila tinggalkan jejak anda kat shoutbox tu ye.. nanti dengan gembiranya saya guling-guling dan joget-joget di blog anda..

Sunday, 7 August 2011

curang sebab sunyi..


assalamualaikum...
hey readers..
beautiful and handsome..

curang sebab sunyi..
kepala hot kaw!
hee..
actually..
Aku nak share story pasal isteri curang dengan alasan dia sunyi..
Cite nye camni..
(ade gaye2 minah kepoh bergosip je kan)
hahaha..
mende ni terjadi kat area umah aku..
ma aku cite kat aku..
then aku nak share ngan korang untuk renungan bersame..
ok3..
Pasangan suami isteri ni de 3 orang anak lelaki..
Kecik2 lagi..
Suami dia keje kat topshore..
taw tak topshore tu keje camne?
tak taw ko bukak kamus dewan edisi ke 16 muke surat 388..
hahaha..
So husband dia memang jarang sangat kat umah..
Isteri da la hot n cun melecun..
Boley plak tinggal macam tu je..
kena kebas gigit jari kaki kau!
Tapi nak wat camne kan..
Da tuntutan keje sang suami macam tu..
Dia bukannye pegi main kayu 3 or kawen lain..
Cari rezeki n nafkah untuk isteri n anak2 jugak..
Untuk kesenangan bersame..
Ingat suke2 je nak keje camtu kalau bukan sebab kekuatan dan tanggongjawab nak sara family tu tak de..
Takde nye derrr…
mau kau mati kebulor..
Suami dia balik umah dalam 3 bulan sekali..
Perghhh..lame tu..
Kalau aku tak sanggop kot..
Balik pon sekejap je..
Dalam 2 3 ari je..
Pastu balik topshore..
Aishhhhh..
Naseb kaw la..
Mase mula2 kawen memang la ok je rumah tangga diorang..
Tapi bile da lame2 isteri dia tak tahan kot..
Haha..
Tak tahan pe?
Korang pikir la sendirik ye..
Isteri dia curang ngan suami orang..
Jangan tak caye..
Korang paham2 jela curang camne..
Lumrah manusia yang punye nafsu serakah..
Kalau buat projek pembangunan kat tempat lain tak pe la jugak..
Tapi kat umah si isteri tu..
Atas katil yang same dia tido ngan suami dia..
Depan anak2 dia plak tu dia bawak jantan keparat tu balik umah..
Then bawak masok bilik..
Naseb baek anak kaw kecik2 lagi..
Inesen..tak taw pape pon..
 tapi kan..
Tak malu ke?
Aishhh kuase sejuta..
Lame jugak la hubungan sulit diorang tu..

Kaw ingat kaw boley lepas dan tak kantoi..
Silap langkah la derrr..
Hubungan sulit diorang tu kantoi jugak akhirnye..
Camne?
Haaa..
Camni..
De orang bagi taw suami dia yang dia nampak isteri dia date ngan jantan lain..
Naseb baek suami dia tak cepat melenting n terima kate2 orang..
Tapi dia nak tengok ngan mata dia sendiri..
Suatu ari( macam story sang kancil dan buaya da..ahahaa)
Suami dia wat plan..
Selalunye suami dia akan call isteri dia bila dia nak balik umah..
Tapi malam tu suami tak call pon bila dia nak balik umah..
Then kantoi la..
Dia nampak isteri dia tengah berasmara dana ngan jantan tu atas katil..
Ape lagi..
Terjadi la adegan “suami ku naek hantu”
Hahahahaha..
Dua2 kene tibia..
Padan muke..
Isteri dia pon dia pukul sampai berdarah2..
Takot kan..
Tapi bile kemarahan da menguasai diri ape pon boley..
Tu la sape suruh curang..
Divorce?
Eh no..suami dia tak ceraikan isteri dia pon..
Sebab dia sayang giler2 kat isteri dia tu..
Lagi pon anak2 dia pon kecik2 lagi..
Perlukan kasih sayang their both parent..
baik kan suami dia..
Si isteri pon da menyesal ngan perbuatan tak bermoral tu..
Esoknye..
Isteri jantan keparat tu plak attack si isteri tu..
Attack ngan cili boh..
Hahahahaha..
Terbaek la makcik tu..
Tak pasal2 muke si isteri tu kena cili boh..
Macam mask derrr…
Memang masak la muke kaw..
Berapi di situ..
Yang tak tahan tu suami pempuan tu tengok je n bia je makcik tu attack isteri dia..
Maybe sebab marah tak reda lagi kot..
Ish3…
Tak dapat den nolong!
Makcik tu tuduh pempuan tu yang goda laki dia..
Kalau la aku de kat tempat kejadian..
Aku nak cakap camni ah..
“Hey helo makcik! Kalau laki makcik tu tak gatal mengalahkan kurap tak de nye jadi macam ni..same2 gatal jugak..makcik pon tak pandai jage laki..”
Hahahahaha..
Takmo ah..
Cakap dalam ati jela..
Kang tak pasal2 aku pon kena cili boh..
tak sanggop akak!
Wawawawawa..

Sekarang isteri tu da ok..
Tak curang da..
Setia pada suami dia..
Kalau camtu dari dulu kan bagos..
Takde la kena tibai ngan suami n kena sapu cili boh kat muke..
Kah3..
Lawak seyh!

Kecurangan..
sape yang haros disalahkan..
Pendapat aku la kan..
Tak boley nak salahkan sape2 pon dalam hal ni..
Yang bersalah tetap salah la..
Kalau sebab kau sunyi kau curang memang tak patot dowh..
Tu bukan sunyi tapi gatal bijik namenye..
Kesetiaan dan kejujuran tu penting untuk menjamin kesejahteraan rumahlif
(umah aku de lif takde tangga)
nipu bebeno budak jawe ni..
Hahahahaha…
Tepok dada tanye diri sendiri le derrr..
adoyai..

thanks for reading this..
assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment