♥aBouT Me♥

My photo
assalamualaikum.. hello readers.. welcome to my offical blog.. selamat bergembira dan berjoget-joget kat blog ni.. sila tinggalkan jejak anda kat shoutbox tu ye.. nanti dengan gembiranya saya guling-guling dan joget-joget di blog anda..

Monday, 16 May 2011

happy teacher's day

assalamualaikum...
hai peeps!
seperti yang termaktub dalam perlembagaan negara..
hakhakhak..
gelimat je..
tanggal 16 mei..
tarikh keramat..
ari ape?
"HARI GURU........"
oyeah..
pandai murid-murid..
 hee~
i nak wish
"HAPPY TEACHER'S DAY"
 kepada guru2 di semenanjung mahupon di sabah sarawak..
especially to my lovely brother..
he is a teacher..
dia mengaja di sabah nun di bawah bayu..
i miss u damn much!!!
"bila kau mau balek semenanjung bah?"
"gift yang kau dapat dari student kau kita share ea"
hahaha..
tak malu betol..
ok..
tak lupe jugak kepada
  • my kindergraden teachers..
  • my primary school teachers..
  • my secondary  school teachers..
  • my malacca matriculation college lecturers..
  • my UTeM lecturers..
  • anyone who has taught me about life.. 

jutaan terima kasih ku ucapkan kerana telah mendidikku menjadi seorang yang
cemerlang, gemilang dan terbilang..
eceh..ayat xmenahan..
gelimat je..
tak terbalas segala jasa-jasamu..
hanya Allah saja yang mampu membalas segala kebaikanmu..
terima kasih guru..

I LOVE U ALL FOREVER
muahx!

thankz for reading this..
assalamualaikum.....

No comments:

Post a Comment