♥aBouT Me♥

My photo
assalamualaikum.. hello readers.. welcome to my offical blog.. selamat bergembira dan berjoget-joget kat blog ni.. sila tinggalkan jejak anda kat shoutbox tu ye.. nanti dengan gembiranya saya guling-guling dan joget-joget di blog anda..

Sunday, 8 May 2011

cheating!!!

assalamualaikum..
hola girlz n guyz..

Ahha..asal curang je orang babitkan LELAKI.tahu kenapa? sebab girlz ni suke salahkan guyz.padahal ade je girlz yang curang.tapi sikit2 je kot n x kantoi.. hahaha...Girlz kalau curang pon before kawen je.kang lepas kawen x boleh curang sebab x boleh kawen lagi 1.Kalau guyz, boleh isi lagi 3..hehe. Xkesah la sape2 curang.guyz or girlz..i nk cecite pasal guyz ari ni.

Penah x u all terpikir kenape guyz curang?? Sebab suke mendampingi ngan ramai girlz?? Nak cari yang more better? Or maybe nak cari yang lebih HOT n SEKSI???

If tanye kat girlz plak mesti diorang ckp “ah..name pon lelaki..memang la suke curang! Pantang nampak pempuan cantek semue dia nak sebat!” ok..i know xsemue guyz camtu tapi u all x boleh nak nafikan kebenaran yang majority guyz curang..kan3?

Sweet words before dapatkan girlz..
  • “I xkesah pon u nk sambong blaja lagi after kite kawen.i tetap setia n sanggop tunggu u”
  • “I tatap (erk?tatap?hantam jela) cintakan u walaupon u gemok ke? x cantek ke? Sebab I cayang kat u sangat3”
  • “I swear akan call n text u bagitaw u I buat ape n i pegi mane so that u tau, xrisau n tau I x curang”
  • “ I pendengar yang baek..so u boleh cecite pape je kat i”
  • “x ade orang ketiga dalam hubungan kite except baby kite"

annoying words after dapat girlz n sempat tmbah nasik 2 3 4 pinggan:
  • U selalu busy sampai x ade mase pon u nak layan i (aku siku kang baru taw! ) 
  • U ni nape gemok n debab sgt?..i nak yang slim2 rivern hot je(memang nak kene makan penampor jepon) 
  • Ala u ni..i pegi lepak2 kat kedai mamak depan ni ngan kawan2 i pon kene bagitau jugak ke?(dulu kau g toilet pon aku tau)
  • U  ni banyak cakap la..i rimas! Bosan taw x???!( eh2..baru pendahuluan…belom corus lg) 
  • Paranoid la u ni..mane ade orang ke3 selaen baby kite(memang la..bukan baby kite tapi baby scandal kau)
Sakitnye ati! Orang yang kite cinta separoh mati..(xharosla begitu) curang,pasang 2 3 4, cheating n maen kayu 3..paling terok kalau nampak depan mate secare terang tang tang.mau tersembol bijik mate bile nampak boyfren or huby kite ngan girl laen.sape x sayang laki oi..!!! actually nak salahkan sape kalau terjadinye kes kecurangan neh..tok sah la nak tuduh menudoh..bek u all muhasabah diri n cari ape punce boy u all curang...

  • Hidup Terkongkong 
sape yang suke or gemo kalau idop dia kene control ngan his girl.da macam pak guard asyik dok kawal ketat2 giler idop dia n kebebasan dia.rimas taw x?bukan burung je nak bebas tapi manusia pon nak bebas jugak.korang suke ke kene kongkong.sepak laju2 baru taw.time kapel ngan korang tibe2 je tu xleh ni xleh..sikit2 call..macam korang xcaye ngan kejujuran dia.padahal dia punye la setia kat korang.da bengang sangat dia buat la betol2 ape yang korang suspicious sangat tu.padan muke! Xpasal2 dia curang sebab nak buktikan kat korang yang ade orang laen lagi hargai dia dari korang n sebab nak bagi pengajaran kat korang..pengajaran baek punye!
  • Marah
caye ke x korang kene caye jugak yang rase marah tu boleh menonjolkan kecurangan. Maybe korang xsedo yang perasaan marah tu tertanam n terpendam dalam ati boy korang..dia maybe xnak luahkan kat korang perasaan marah or xpuas ati dia tu sebab dia xnak la kecoh2 or gado2 ngan korang..nanti korang jugak yang tacing la majok la sentap la..kadang2 ego tinggi sangat.gayat weyh..korang abaikan perasaan dia n susah sangat n mintak maaf.jangan buat dia marah la senang cite..kalau dia cakap dia xsuke, jangan..so jangan la buat..mende2 yang betol jela..if korang buat dia marah memang kompom dia cari laen punye.yela marah kan boleh buat jiwa tertekan n pikiran pon da xrasional.sebab tu dia cari alasan untuk curang..
  • Rendah Diri
dia cintakan korang tapi jauh dalam sudut ati dia rase rendah diri.korang maybe cantek giler, lebih pandai, kaya sangat sampai duit terkeluar umah or hmmm semue yang lebih la..dia plak dia la rupe xde, kureng cerdik, serbe serbi kurang..maybe dia rase malu n rase xsetaraf ngan korang sebab kekurangan dia.sebab perasaan camtu timbul la rase curiga.dia maybe anggap korang nak maen2kan dia n akan tinggalkan dia time korang da jumpe ngan orang yang setaraf ngan korang..ati orang kite xtau kan..so dia pon tanpa berpikir panjang g gatai2 terime cinta orang laen yang lebih setaraf ngan dia n lebih menghargai dia dari korang!
  • Berjauhan
korang n dia berjauhan.sorang kat utara n sorang kat selatan.memang jarang jumpe..kadang2 je date.kompom le kesetiaan masing2 tercabor bile asyik berjauhan je.. kate2 setia tu sume da terbang ke mane2 tah..lumrah manusia la nak de teman setiap mase.dia pon cari la pengganti konon nye boleh isi kekosongan time korang x ade.cett! niat awal2 maybe just suke2 n kawan2 je..ah xde maknenye! Lame2 tuka jadi cinta jugak..!
  • Ketandusan cinta
tandus la sangat..dia maybe rase yang korang xbagi perhatian or kaseh sayang yang secukop rase..seenak2nye..kadang2 korang sibok ngan study, keje, or mende2 laen la dalam idop korang.so korang x ade mase or xcukop mase nak layan kerenah dia or jadi teman dia..situasi tu buat dia rase sunyi n rase terabai la konon.last2 dia tergamak plus sanggop khianati cinte korang pegi gedikz2 date ngan girl laen yang lebih hargai dia n sudi luangkan mase untuk dia...
  • Komunikasi
communication problem memang parah le kalau jadi dalam relationship.nanti akan buat hubungan korang jadi slow..paham! maybe korang ni pendiam n xfrenly langsong..pasif je time cakap.kalau date diam je seribu bahase..xpandai buat lawak, cecite or say something yang sweet..boring nook! So sebab tu la dia curang ngan girl laen yang lebih pandai ckp, pandai buat lawak n pandai maen2 kate..
  • Landasan Hubungan
korang rewind balek..cinta korang dasar ape? Cinta? Cabaran? Or paksaan? Maybe time mule2 dia kaple ngan korang sebab just nak maen2 ngan korang or try2 usha kowg je..x expect pon korang mleekat plak ngan dia..uih sadis!maybe sebab korang ni baget cun n hot sebab tu dia teringin nak kaple ngan korang.then tibe2 dia rase xde feeling2 pon ngan kowg.n terpkse berpure2 cintakan korang.stay ngan kowg sebab nak jage ati korang..haa.. sebab tu la dia kompom akan curang bile dia da jumpe someone yang betol2 buat dia fall in love!
  • Tidak Dihargai
guyz kan sememangnye ade ego yang tinggi n besa..maybe korang ni selalu saketkan ati dia, kuat membebel, cakap bukan2 n mengeluarkan kate2 yang xelok kat dia.memang la dia diam n x balas pape pon tapi ati dia..sape taw..terhiris or terluke tapi dia pendam je.bile dia rase xdicintai n xdihargai memang parah la weyh..ego dia terluka n bile ego da terluke start la dia buat perangai yang sengal2 otot.dia balas dendam ngan buat keje luar tindakan dia spt curang belakang korang..xkan depan kot! Dia buat camtu sebab dia nak rase dihargai n dicintai..perasaan yang xpenah dia rase time bersame ngan korang..haa baru taw!
  • Mahu Lebih Bahagia
bile dia rase xbaahgia ngan korang memang leh jadi la dia cari pengganti laen untuk dapatkan kebahagiaan..sorang majok ade yang 2nd, 3rd n 4th..huh!
  • Mengada-ngada
guyz cukup xsuke girl yang ngade2 macam budak2, asyik nak merengek n mendesak2..plus korang sangat3 la manje n xpandai langsong nak berdikari..sifat2 korang tu memang punce utama kenape dia cari pengganti laen..dia fed up!..seda la..!!!
  • hubungan yang membosankan
bosan! Bile hubungan yang buat mende2 yang same je boleh buat dia bosan sebab dia da dapat agak n tau ape yang akan jadi nanti..contohnye..weekend je mesti korang ajak pegi tengok movie kat tempat yang same,makan kat restoran same n date kat tempat yang same..bosan! boring!
  • Playboy!
argh..tidak..kalau boy korang memang playboy sejak azali lagi yang xboleh dibendong korang tinggalkan jela.xpayah susahkan diri.nanti korang yang merana.makan ati ulam jantong! saket ati..Jangan menyesal kemudian ari..jangan caye langsong ngan guyz spesis camni.dia pantang jumpe girlz dahi licin kompom xteragak2 dia curang! Trust me!
  • orang xpuas hati
haa..orang spesis camni pon xboleh pakai jugak..hubungan korang baek punye.tibe2 plak ade makhlok yang menyebok n xpuas ati ngan relationship korang..buat onar,buat cite,heng sane heng sini, fitnah bkn2..yang dia plak caye bulat2 n terpengaroh.pandai sangat xnak siasat dulu..so dia lepaskan geram n kemarahan ngan kecurangan...

DONT CHEATING!!!
nak awek banyak mintak permission kat girlfren dulu..
untung2 dia bagi..
xpon dia bagi penampo je..
hee~~~

thanks for reading this..
assalamualaikum...

*joget2..wink3*

No comments:

Post a Comment